fbpx

" Kenapa Susah-susah kuruskan badan, sekiranya anda tahu berkenaan dengan Photoshop?"

– Haznil Tepat –

Jom Mari Kami Bantu anda

TEPAT TRAINING AND CONSULTANCY INGIN MENGAJAK ANDA UNTUK HADIRI KELAS PHOTOSHOP FOR BEGINER !!

DI DALAM KELAS INI ANDA AKAN BELAJAR BANYAK PERKARA ANTARANYA ADALAH CARA MENGHASILKAN POSTER, IKLAN DAN PELBAGAI LAGI YANG MENARIK HANYA MENGGUNAKAN PHOTOSHOP SAHAJA.

ANDA BOLEH DESIGN POSTER TAK SAMPAI 15 MINIT LEPASNI..

CIRI-CIRI KURSUS

Step by step practical training

Kami akan ajar dari asas A to Z bagi yang tak ada pengetahun tentang Adobe Photshop.

SUppoRT SElepas Kursus

Anda akan dapat Q & A support selama 30 hari selepas kursus tamat.

Sijil penyertaan

Anda akan terima sijil penyertaan selepas kursus tamat.

APA YANG ANDA PELAJARI

Kenali Yap Sin Lin

Jom design bersama Ms. Yap Sin Lin, Beliau mempunyai pengalaman menggunakan Canva selama 7 tahun serta berpengalaman dalam Adobe Photoshop dan Adobe Illustrator selama 3 tahun.

Berdasarkan pengalaman beliau, anda akan belajar berkenaan panduan dan teknik untuk menghasilkan design yang menarik.  Tidak kira samada anda masih lagi seorang freelancer, pekerja ataupun bos dari mana-mana industri. Bersama anda boleh meningkatkan kemahiran design anda ke peringkat seterusnya selepas tamatnya sesi pembelajaran kelas ini.

Ms. Yap juga merupakan seorang Mdec Eusahawan Digital  Marketing Tainer, yang mempunyai kebolehan dalam menyampaikan gabungan pengetahuan design dan pemasaran yang digunapakai, terjalin dengan pengalaman perniagaan sebenar.

Beliau percaya bahawa Industri “Digital Design” merupakan salah satu industri yang penting dan semakin berkembang maju. Jadi beliau berinisiatif untuk belajar dan membantu mereka yang lain untuk menggunakan peluang ini sebaik mungkin.

Tentang Tepat Training and Consultancy

Tepat Training and Consultancy

Tepat telah ditubuhkan oleh sekumpulan profesional yang mempunyai pengalaman luas dalam latihan, serta dalam industri IT, logistik, pembuatan dan hospitaliti. Kumpulan ini pada mulanya menumpukan pada latihan berkaitan IT; namun, kami merasakan bahawa kami boleh membantu lebih ramai lagi dengan menyediakan lebih banyak kursus, selain daripada IT sahaja. Disebabkan tahun-tahun yang diusahakan dalam industri, hubungan kami bertambah baik dan berkembang dari segi hubungan dengan jurulatih dari bidang lain telah diwujudkan.

Bersama-sama, kami memutuskan untuk menawarkan lebih daripada yang biasa kami tawarkan sebelum ini. Tujuan penubuhan adalah untuk memenuhi peningkatan kemahiran melalui pensijilan profesional, serta melalui Akreditasi Pencapaian Terdahulu (APA) oleh Jabatan Pembangunan Kemahiran (DSD) Malaysia. Tepat Training and Consultancy kini menawarkan program Ijazah Eksekutif, Program Pensijilan Profesional, kursus berdurasi pendek, Kursus E-Pembelajaran, dan Program Latihan Bersama Universiti Sains Malaysia, dengan pengiktirafan daripada HRD Corp.

TEAM TEPAT

Have Questions? Ask Us.