fbpx

Bengkel CANVA Level Up (23/4/2022 - Sabtu)

kenapa anda perlu sertai kelas ini?

Kenali Haznil Hafizi

Mohamad Haznil Hafizi ialah Pengurus Perhubungan Pelanggan dan Usahawan Muda. Beliau mempunyai pengalaman dalam bidang perniagaan sebenar sesuai dengan perniagaannya sendiri, di mana telah menjadi salah seorang usahawan Brownies di Sungai Petani.

Beliau mempunyai pengalaman 4 tahun dalam bidang perniagaan dalam talian dan luar talian. Beliau sentiasa mengemas kini dirinya tentang trend pemasaran terkini, trend perniagaan, algoritma media sosial dan perkembangan teknologi digital. Beliau mempunyai kebolehan dalam menyampaikan pengetahuan yang terpakai, terjalin dengan pengalaman perniagaan sebenar.

Beliau juga percaya industri “Graphic Design” merupakan salah satu industri yang penting dan semakin berkembang maju. Jadi beliau berinisiatif untuk belajar dan membantu mereka yang lain untuk menggunakan peluang ini sebaik mungkin.

Tentang Tepat Training and Consultancy

Tepat Training and Consultancy

Tepat telah ditubuhkan oleh sekumpulan profesional yang mempunyai pengalaman luas dalam latihan, serta dalam industri IT, logistik, pembuatan dan hospitaliti. Kumpulan ini pada mulanya menumpukan pada latihan berkaitan IT; namun, kami merasakan bahawa kami boleh membantu lebih ramai lagi dengan menyediakan lebih banyak kursus, selain daripada IT sahaja. Disebabkan tahun-tahun yang diusahakan dalam industri, hubungan kami bertambah baik dan berkembang dari segi hubungan dengan jurulatih dari bidang lain telah diwujudkan.

Bersama-sama, kami memutuskan untuk menawarkan lebih daripada yang biasa kami tawarkan sebelum ini. Tujuan penubuhan adalah untuk memenuhi peningkatan kemahiran melalui pensijilan profesional, serta melalui Akreditasi Pencapaian Terdahulu (APA) oleh Jabatan Pembangunan Kemahiran (DSD) Malaysia. Tepat Training and Consultancy kini menawarkan program Ijazah Eksekutif, Program Pensijilan Profesional, kursus berdurasi pendek, Kursus E-Pembelajaran, dan Program Latihan Bersama Universiti Sains Malaysia, dengan pengiktirafan daripada HRD Corp.

TEAM TEPAT

Tunggu Apa Lagi Daftar Sekarang !!!

Testimonials :

Alvin Foo Chun KitCanva Training Participant
Read More
This free class giving a lot of knowledge and education to us. Hopefully we can have many more of this free class. The trainer was excellent. The information given also was giving much value and education.
Normaliza OthmanCanva Training Participant
Read More
Satu pengalaman yang baik dimana sepanjang kelas, gaya penyampaian mudah difahami, jelas dan simple.
Nur Nusrah NajihahCanva Training Participant
Read More
Terlalu formal tetapi mudah untuk difaham dan ikut sebab kelajuan Trainer tidak terlalu cepat dalam menerangkan satu-satu benda dan Trainer menggunakan bahasa yang mudah difaham. Ia amat berguna sebagai pelajar yang mempunyai assignment berkaitan poster, berguna untuk business dari segi IG post dan stories.
Lilly Doris AliasCanva Training Participant
Read More
En Haznil menjalankan kelas ini dengan kelajuan yang bagus dan senang hendak di faham. Ilmu yang dikongsikan sangat manfaat dan banyak membantu.
Chan Yen FungCanva Training Participant
Read More
For this Canva class it was so easy to understand on how to use the functions in Canva to do design. The trainer was so easy going, and helpful. Relate his experience with hands on example on the use of the functions to create design. So far it was very useful to create Vacancy Advert for company and for my own use.
Previous
Next

Have Questions? Ask Us.